H/F Prøvestenen

Fællesspisning

EKSTRA:

Måske skulle det rettere hedde MAD, LYRIK & MUSIK på mandag, for en af haveforeningens venner, lyrikeren Ole Bundgaard tager nogle af sine digte med – og endnu bedre: han er også saxofonist, så saxen kommer også med. Så glæd jer til grøn mad, lyrik og musik. Til dem af jer, der er lidt utrygge ved ”grøn mad”, så giv det en chance, for madklubben hedder jo trods alt PRØVEN. Støt et initiativ, der sagtens kan brede sig til endnu mere, hvis der er tilslutning til det. Så hvis du vil have mere af den slags, så mød op og støt fællesskabet. Sidste gang vi lavede det var der 35 medspisende.

Se den oprettede FB-begivenhed.

5/5/2022

INVITATION

For 3 år siden så vores "Madklubben PRØVEN” lyset for første gang, men efter den skønne musikalske indvielse af vores nye fælleshus, er vi klar igen - og inviterer på MAD & MUSIK mandag den 9. maj i det nye fælleshus ved 17-tiden. Kathrine er kok, og hun laver den lækreste vegetarmad, der både er mild i smagen og meget velsmagende (så børn også kan spise med). Allerede sidste år lavede vi en ansøgning til bestyrelsen, der har bevilliget 500,- kr. til hver madklub-aften, så det er gratis at spise med – og det kræver ingen tilmelding, men man skal hjælpe med afrydning og opvask bagefter. Man tager selv det med man vil drikke til maden. Vi plejer at lave mad til 30-50. Efter maden vil der være musik ved trioen Rosenvinge, Christensen & Svennevig. Vi har også inviteret Sønderbro og Nokken.

Jeg cykler en runde og inviterer alle, der er i haverne på dagen, for det er jo ikke alle, der er digitale.

Oprindelig havde vi talt om at kombinere det med vores kommende filmklub i teltet, da vi både har projektor og lærred, men mandag den 9.5. starter vi med MAD & MUSIK – og så ser vi, hvad det senere udarter sig til i løbet af sæsonen. Det er ikke mere en klub end at alle er velkommen. Vi ses på mandag.

Mange varme hilsner fra

Madklubben PRØVEN

Kathrine, Mikael, Emmanuel og Michael.

2/5/2022