FESTER 2022

STOR SUCCES MED MUSIKFESTEN!

Skøn MUSIKFEST. 
 
Vores musikfester er simpelthen årets bedste!" som én sagde til festen. 
 
Tak for al den skønne musik - og til alle de herlige musikere, der var strømmet til fra nær og fjern. Ikke mindst til Christian, der fik det til at lyde så godt og til Dorrit & Sandy, der fik musikalske gæster til at komme fra nær og fjern - og til Jimmie fra Nokken, som vi havde lejet det gode udstyr af. Der er mange flere at takke efter en så stor fest. Det kunne være Klaus, der havde sørget for fliserne inde i teltet. Eller Susanne, der havde hjulpet med at sætte op om formiddagen og som delte små frikadeller ud som godnat-snack. Eller Kamilla, der holdt sin 26-års fødselsdag i nabohaven og efterlod to kager til os. Eller Pernille, der stod i baren. Eller Bijørn, der havde sørget for thaisuppen, og som havde købt ind sammen med Malou og undertegnede. Når alting lykkedes så godt, skyldes det at vi er så gode til at hjælpes af med det. Det skal vi være stolte af. Det er jo fantastisk. Men størst tak skylder vi modtagerne af Prøvestens Prisen nr. 4, der går til Willy og Else, der også stod i baren, men som på eget initiativ trådte til, købte ind, serverede pølser og drikkelse i baren, og som sørgede for at der var så flot i teltet og organiserede det hele derinde, mens musikken triumferede udenfor. Tillykke med den velfortjente pris! Hvor er det skønt I er der til at få det hele til at glide! Tak for det!
 
MUSIKFESTEN var en lige så stor succes i år, som sidste år.
Utroligt at det kunne lade sig gøre med åben scene fra kl. 14-24!
 
Mange hilsner
Michael. (Have 5 NB)
 
 

MUSIKFEST 16/7 2022

Kom og nyd musikken på

Plænen i HF Prøvestenen,
lørdag den 16. juli 2021 kl. 14-21.
Kom og spil og syng!
 
Vi gør vores bedste for at gentage den overvældende succes fra sidste år. Ligesom sidste år står Christian for den flotte lyd. Musikken har den magiske evne at den kan forbinde mennesker på kryds og tværs – og give fællesskab og sammenhæng på tværs af skel, alder og grænser. Så kom og nyd musikken, sådan som den blomstrer frem, når musikere fra nær og fjern finder sammen på Plænen i Prøvestenen. Gir du en tone, så giver vi et båt!
Scenen er åben!

Kærlig hilsen
Dorrit & Sandy og Svennevig samt festudvalget 
 
Oprettet som Facebook-begivenhed.
18.4.2022

SOMMERMINDER FRA MUSIKFESTEN

Mens vi venter på foråret, er her lidt at lune sig ved og over. Sif har fundet 4 film frem fra gemmerne fra MUSIKFESTEN i sommer. Her er optagelser med Kathrine & Christian, undertegnede & Sandy samt Uffe & Co. Det er ikke kun musik, men også udtryk for det fællesskab og den glæde og varme som vi gav plads i det forgangne år. Det er værd at fejre og mindes, mens vi venter på igen at kunne komme i haven. På filmklippene myldrer det med liv og sommerklædte glade kolonister.

SOMMERMINDER FRA MUSIKFESTEN / 1
Kathrine & Christian fra MUSIKFESTEN
SOMMERMINDER FRA MUSIKFESTEN / 2
Svennevig & Sandy med Sebastians "Lola" (med tekst af Federico Garía Lorca).
SOMMERMINDER FRA MUSIKFESTEN / 3
Stemning på festpladsen
SOMMERMINDER FRA MUSIKFESTEN / 4
Uffe & Co. med Neil Youngs "Heart of Gold"

PRÆMIEFESTEN 2021

Ved Præmiefesten fik vi danset farvel til årets sæson. Vi fik taler, underholdning, god mad, live-musik og ikke mindst præmier. Vi var 24 fra Prøvestenen, der var med. Stort tillykke til de 5 vindere:
Have 45 N: Lars
Have 39 S: Sussi
Have 17 S: Ninna
Have 151 N: Josephine
Have 43 S: Lise

MUSIKFESTEN: Dorrit & Sandy havde lavet den flotteste opstilling, under pavillonen lige uden for teltet, så musikken kunne nydes fuldt ud såvel inde som ude. Chileneren Christian sørgede for at alle havde den lækreste lyd og spillede selv med sammen med Kathrine, men også solo gav han den gas. Maria-Leonores barnebarn sang sammen med en veninde. Der var med andre ord musik lige fra kl. 14-21 og så fortsatte det endda efter elektriciten var slukket og solen gik ned. Inden da havde der været fællesjam med Kurt på bas (men også guitar & sang), Jens på guitar (og sang), undertegnede på trommer, Sandy og Christian på guitarer - ud over at Dorrit & Sandy også gav et par numre - og mange flere. Det var en fornøjelse at være med. Det må vi gøre igen!

BRØD & KAGER FRA LAGKAGEHUSET TIL ALLE

Maria-Leonore Christensen fra RED MADEN dukkede op i teltet til MUSIKFESTEN og havde bragt en større forsyning med af brød, kager og grøntsager. Tak for at du endnu engang tænkte på os, for vi har siden tænkt på dig, mens vi har tygget alle de gode sager fra Lagkagehuset i os. Hyggeligt at du også havde taget familie og venner med. Kom endelig igen! Man kan læse mere om det spændende projekt, der går til støtte for et børnehjem på en nedlagt gummiplantage i Kerala i Indien, men også to to andre projekter i Afrika, hvor slumbørm får mad og undervisning. Steder hvor Maria selv har været nede for at forsikre sig om at pengene når frem. Så der er god grund til at nyde bagværket fra Lagkagehuset. Læs mere her.
I øvrigt fortalte Maria at hun er rundt i mange haveforeninger, men ingen af dem var så rare at besøge som vores.

MUSIKFESTEN den 24. juli 2021

Fantastisk eftermiddag og aften. Hvis Dorrit & Sandy og Festudvalget har mod på det, så synes jeg at vi skal gøre det til en fast sommerbegivenhed at vi inviterer vores musikalske venner, for det var en vidunderlig dag, men det kan selvfølgelig kun lade sig gøre, fordi så mange lægger et så stort arbejde i det. Jimmie stegte frikadeller gennem en hel dag, for at kunne præsentere næsten 150 stk. Kartoffelsalaten skiftede hænder midt i vadestedet, og det var Pernille, assisteret af Christian og Rosa, der sørgede for at 20 kg. kartofler blev til frisk kartoffelsalat. Men mange flere ydede en brav indsats. Både under forberedelserne, men også på selve dagen. Ikke mindst i baren, hvor mange tog deres tørn. I alt blev der udskænket 180 gange irsk kaffe, og der gik 6 flasker whisky til, så Festudvalget kunne slutte med højvande i kassen. Oven i købet blev der allerede i aftes taget hånd om oprydningen, så der i morges så flot ud selv om op mod 200 mennesker havde været med og gav den gas. Sikken fest! Tak til Willy, Else, Marianne, Bijørn, Thomas, Jaimu og alle de andre. Det må vi gøre igen!

MUSIKFEST på lørdag den 24.7.21 på plænen og i teltet

Glæd jer til vores fest på lørdag - den 24.7.2021

Det er musikken, der er i centrum. Det er udsprunget af improviserede øjeblikke som på denne lille filmstump fra vores loppemarked i sidste måned. Dorrit & Sandy og undertegnede har inviteret vores musikalske venner, og så ser vi, hvad der sker. Vi starter uden for på plænen om eftermiddagen og rykker senere ind i teltet. Her på filmen er det Esther & Sonja akkompagneret af Christian på guitar (filmet af Irma). Festudvalget byder på Irsk Kaffe (15,- kr) og sodavand, øl og vin (10, kr.) . Der er frikadeller & kartoffelsalat (45, kr.) og pølser med brød (20,- kr). Kontant betaling. Vi tager ikke MobilePay.  
 
 
19.7.2021
 

MUSIKFEST menu

 
Ses vi lørdag den 24.7. kl. 14.00?
 

MUSIKFEST I PRØVESTENEN

Kom og nyd musikken på

Plænen i HF Prøvestenen,
lørdag den 24. juli 2021 kl. 14-21.
Kom og spil og syng!
Det har været så hyggeligt de sidste gange, hvor vi efter påskefrokosten, fødselsdagsfesten og loppemarkedet havde opfordret vores venner til at tage deres instrumenter med. Det er det samme vi gør denne dag, hvor det så blot er musikken, der er i centrum. Musikken har den magiske evne at den kan forbinde mennesker på kryds og tværs – og give fællesskab og sammenhæng på tværs af skel, alder og grænser. Så kom og nyd musikken, sådan som den blomstrer frem, når musikere fra nær og fjern finder sammen på Plænen i Prøvestenen. Gir du en tone, så giver vi et båt!
Kærlig hilsen
Dorrit & Sandy og Svennevig
 
FESTUDVALGET inviterer på Irish Coffee fra kl. 14.00.
Mellem kl. 16-18 serveres der frikadeller og kold kartoffelsalat.
Der vil være salg af øl, vand og vin.
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------
 
Her er de tidligere års festinvitationer: