Billeder af liv

Festival 2018

Jytte Abildstrøm er med igen. Netop i år er der 50 års jubilæum for tilblivelsen af serien ”Sonja fra Saxogade”, hvor Sonjas mor i skikkelse af fru Abildstrøm første gang tonede frem med højt franskbrødshår og lårkort nederdel. Foto: David Blazek.

Lørdag den 11. august 2018

går det igen løs i vores fine bolsjestribede festtelt på fællesplænen.

En stor og varm tak til alle, der hjalp med til at det sidste år blev så vellykket - i håb om at I vil slutte op om det lige så talstærkt til sommer.

Jytte Abildstrøm har givet tilsagn om at hun gerne vil være med igen. Der er i år 50 års jubilæum for tilblivelsen af serien ”Sonja fra Saxogade”, hvor Sonjas mor i skikkelse af fru Abildstrøm første gang tonede frem med højt franskbrødshår og lårkort nederdel.

Samtidig er det 10 års jubilæum for festivalerne, der i år får overskriften ”Billeder af liv” og foregår i 5 bydele med 55 kunstnere, hvoraf vi er med som én bydel. Så I kan godt begynde at glæde jer!

I øvrigt nåede vi aldrig den programsatte petanque-turnering sidste år, fordi vejret drillede, men i år skal det være, så det indgår også i festivalprogrammet.

En af mine venner har lavet en 4 meter stor ugle, som jeg prøver at få hende til at tage med, og jeg har sagt at vi sagtens kan stille med et par folk til at hjælpe, for så har hun ingen undskyldning for ikke at komme ud med uglen. Jeg tænker at det kunne være meget spændende – både for os, men også for børnene. Er der nogen, der vil give en hånd – som uglehjælper? 

Det er lykkedes at få en af mine yndlingsgrupper : MARKUSSEN & RAABO til at afslutte festivaldagen. Selve festivalprogrammet offentliggøres medio maj, så dette er blot en smagsprøve med to af deres numre - på engelsk og på dansk:

"The Sky" fra deres første cd "In Time"
Markussen & Raabos seneste numre er på dansk, og her er nummeret "10.000 Solsikker", der nok vil være med på deres kommende cd - og som vi givet vil få lejlighed til at høre i Prøvestenen til sommer.
10.000 Solsikker

JUBILÆUM 2019

Vi har selv et jubilæum at fejre – næste år, i 2019, fylder Prøvestenen 70 år. Det skal fejres på mange måder. Jeg har også et forslag til fejringen som jeg har fået bestyrelsen med på. Så bliv ikke forbavset, hvis jeg toner frem og vil have dig til at fortælle om din have! Jeg er ved at forberede en bog med arbejdstitlen: ”Samtaler hen over hækken - om livets gang i HF Prøvekluden”, der skal udkomme i august 2019 og hver have får et eksemplar af bogen. Jeg donerer skrivningen og bestyrelsen har bevilget penge til trykningen. Den kommer til at bestå af tekster af, med og om Prøvestenen.

Mange varme hilsner – og på gensyn i din have, hvis du har lyst til at vise rundt og fortælle om dit liv i haven – og ellers ses vi til festivalen til sommer

fra Michael i "Håbet" (Det røde hus med søen – ud til fællesplænen)

HIP HIP HURRA for Prøvestenen!